Dr. Robert O. Young taler om sygdomme
         
Reserveret
Reserveret
Reserveret
Reserveret    
V Æ L G
 Tilbage til Hovedmenu
 Tilbage til Forside
 
VIDENSKAB:
 Hvorfor Alkaline Vand?
 Dr. Young: Sygdomme ->
 Alkaline Vand & Mavesyre
 Videnskab: Kroppens pH
 Hvad er Bikarbonater?
 Alkaline Antioxidant Vand
 Længere Liv - Hvordan?
 Evidencer (hospitalsinfo) 
 
 
DR. YOUNG TALER :
Dr. Young taler om sygdomme...
 Symptomer strikkes sammen til sygdomme


af Dr. Robert O. Young, D.Sc., Ph.D.
Gennem de sidste 28 år har lægen,
Dr. Robert O. Young, benyttet det
meste af sin tid på forskning i
blodplasma og blodcellers pH
balance, Underviser yngre læger
i avanceret mikroskopi med videre.
Dansk af: Poul-Erik Nielsen, D.Sc.

"Sygdomme, eller skal vi sige syge-let, og navne som diabetes og knogleskørhed (osteoporose) er vildledende.
Ikke alene strækker ængstelsen langt ind i vore hjerter, men de vildleder samtidig patienten - og enhver anden - med både bekymring og syge-letbekæmpelse.

Indenfor den konventionelle lægevidenskab er der en mærkværdig tendens til at tage et sæt symptomer, strikke dem sammen, og så samlet give dem et navn, hvilket vi kalder sygdomme."

Knogleskørhed - en sygdom ?
Sagde jeg "mærkværdig"? Okay ja, men jeg må også tilføje foruroligende, ansvarsløst, egoistisk, udelukkelse og bare en smertelig misforståelse.
Når den vestlige lægevidenskabs monopol navngiver en sygdom, har de lavet en større anstrengelse og taget et skridt fremad for at åbne døren for alle andre studerende og alternative medicinske læger fra at blive involveret.
Jeg var for nylig på et stort apotek som påstod, at de ved at måle mineraltætheden i mine ben/knogler kunne opdatere min helbredstilstand. Jeg tog en brochure for de nye piller mod knogleskørhed (osteoporose).
Det var skrevet af en lægemiddelproducent og fortalte nøjagtig dette: "Osteoporose (knogleskørhed) er en sygdom som forårsages af svage og skrøbelige knogler". På den anden side af brochuren stod der, at du har brug for denne medicin for at imødegå denne "sygdom".

Endnu en forklaring som er langt bagud og forkert. Osteoporose (knogleskørhed) er ikke en sygdom som forårsages af svage knogler.
Osteoporose er navnet, der gives for en "
diagnose" af svage knogler. Og svage knogler kommer ikke fra osteoporose. Svage knogler er direkte og indirekte resultatet af syreoverskud. Men de følger det så op med en fancy diagnose for osteoporose. Men navnet lyder skræmmende. Brochurematerialet lyder som om osteoporose rammer først, og derefter får du svage knogler. Forklaringen og virkningen er direkte forkert og forældet. 

Sygdommen osteoporose findes ikke !

Og det er sådan at medicinalvirksomhederne ønsker at du skal tænke på sygdomme (syge-let) og symptomerne:
Først får du sygdommen, derefter bliver du diagnosticeret, og til sidst bliver du ordineret medikamenter for resten af dit liv.
Og selvfølgelig da - du skal tilbage til din læge med mellemrum for at få fornyet din recept.
Men det er alt sammen noget pladder. Der findes ikke nogen sygdomme som osteoporose (knogleskørhed). Det er kun et opdigtet navn for at give et mønster på symptomerne, som indikerer at du har for meget syre i kroppen, hvilket forårsager at dine knogler er blevet svage.

Lad mig tage et andet eksempel.
Når en person følger en usund livsstil som resulterer i symptomer, såsom forhøjet blodtryk, bliver det til en sygdom i sig selv.
Så giver man et navn på sygdommen. Hvilken sygdom? Sygdommen er naturligvis "hypertension" eller "forhøjet blodtryk".
Lægerne kaster disse fraser rundt, som om det var en aktuel sygdom og ikke blot en nærmere deskriptiv patientfysiologi.

Det ser da fjollet ud, ikke?
Men der er en meget vigtig mening med alt dette. Når vi ser på symptomer og giver dem sygdomsnavne, forvrænges vi automatisk til at vælge en mulig behandling for syge-let. Hvis syge-let i sig selv er hypercholesterolemia eller højt kolesterol(tal), er sygeletheden ikke andet end lavere kolesterol.
Det er på den måde vi ender op med alle disse farmaceutiske (medicinske) behandlinger for "højt kolesterol" for at forhindre at syge-let og lavere niveau af LDL kolesterol i den menneskelige patient.
Ved kun at nedsætte kolesterol, kan lægen hvile i forsikring om at han har behandlet denne "sygdom", da definitionen af sygdommen er hypercholesterolemia eller forhøjet kolesterol, og ikke andet. Men der er en fatal brist i denne sygdomsnærende symptombehandling, for det er ikke årsagen til sygdommen.

Der er en anden årsag, og den dybere årsag bliver rutinemæssigt ignoreret af konventionelle læger, doktorer, medicinalvirksomheder og selv patienter. 

Lad os kaste et nærmere blik på hypertension eller forhøjet blodtryk.
Hvad er da den virkelige årsag til forhøjet blodtryk? Mange læger ville sige, at forhøjet blodtryk er forårsaget af en specifik, målbar påvirkning mellem kredsløbet og det kemiske i den menneskelige krop.
De sygdomshørende kemiske sammensætninger er herigennem årsagen til forhøjet blodtryk, og derfor er løsningen at regulere disse kemikalier. Det er nøjagtig hvad de farmaceutiske lægemidler gør.
De forsøger at manipulere kemikalierne i kroppen for at justere symptomerne af forhøjet blodtryk. Derigennem behandles symptomerne, men ikke selve årsagen til sygdommen. Eller kast et blik på højt kolesterol. 

Den konventionelle medicin siger, at årsagen til højt kolesterol skyldes en kemisk ubalance i leveren, hvilket er organet som producerer kolesterol.
Behandlingen for højt kolesterol er en recept på piller som hæmmer leverens produktion af kolesterol. Ved at indtage disse piller, reguleres kolesterolet (sygdommen).
Men hvad var årsagen til at leveren overproducerede kolesterol? Den årsagsgivende faktor ignoreres. Den basale årsag til højt kolesterol er primært en 'oversyret' livsstil og diæt.

En person som lever et forsuret (acidic) liv er en person, som jævnligt spiser syregivende fødevarer, hvilket uundgåeligt vil føre til en konserveringsmåde og producere mere kolesterol, for at neutralisere den overskydende syre, hvilket vil vise symptomer på den såkaldte sygdom 'højt kolesterol'.
Det er en simpel årsag og virkning. Hvis du indtager forkert føde og ikke motionerer, vil du producere for meget syre, hvilket kan forårsage at kroppen udløser kolesterol fra leveren for at slippe af med syren og dette kan opdages og diagnosticeres hos en almindelig praktiserende læge.

Som du kan se, er det ikke kolesterolet som er skadeligt. Det er de syre-producerende fødevarer som vi spiser og manglen på motion som er skadelig.
Skær ned på de syre-producerende fødevarer som for eksempel bøf, svin, mejeriprodukter, kaffe, te, sodavand og lignende, og start med at motionere hver dag, hvilket vil reducere kolesterolet som igen vil spare dit liv for syreophobninger, som ikke elimineres.
Så den reelle årsag til alt dette er dårlig livsstil og dårlig fødevalg, og ikke nogen besynderlig adfærd fra leveren. Såfremt sygdommen skulle navngives ville det være "Syreholdig Livsstil og Fødevalg Sygdom", eller bare ganske enkelt SLFS.

SLFS ville være en mere nøjagtig beskrivelse, som ville give mening hos mennesker rundt omkring.
Hvis det er en syreholdig livsstil og fødevarevalgt sygdom, så er der ikke andre løsninger end at vælge en livsstil og fødevarer, som ikke er for syreholdige. Det må være en forenkling, at du må skelne mellem 'sund alkaline livsstil og fødevarer' og 'usunde syreholdige fødevarer og usund livsstil'.
Men SLFS giver patienter en bedre forståelse for, hvad der aktuelt sker, end blot at navngive sygdommen efter et symptom som højt kolesterol. Symptomerne er ikke sygdommen, men lægerne insisterer og kalder symptomer for sygdomme, fordi de på den måde kan behandle symptomerne og påstå de behandlede med succes, uden at give nogen forklaring på de underliggende årsager, hvilket for nogle er mystiske indenfor moderne medicin.

Men lad os nu bevæge os til andre sygdomme, så du får et klart billede af hvordan det faktisk fungerer.
En anden sygdom som forårsages af dårlig livsstil og syreholdige fødevarer er diabetes. Type 2 diabetes er en naturlig fysiologisk og stofskifteresultat hos en person som konsumerer raffineret kulhydrat og tilføjer sukker i større mængder, ufordøjede proteiner fra bøf, kyllinger og svin uden at engagere sig i fysisk motion, som ellers kunne kompensere for sådanne kostvaner.

Navnet "diabetes" er intetsigende for langt de fleste. Sygdommen burde kaldes "Overdreven Syre Sygdom" eller OSS. Hvis vi kaldte den "Overdreven Syre Sygdom" ville løsningen tydeligvis blive, spis mindre sukker, afskaf alle dyre proteiner, æg, mejeriprodukter, drik færre sodavand, motioner og så videre. Men selvfølgelig, det ville da være alt for simpelt for den medicinske lægevidenskab.
Så sygdommen må have et så indviklet navn som muligt såsom diabetes, så løsningen ikke umiddelbart kan læses af en gennemsnitlig patient.

Der er mange andre sygdomme i den vestlige medicin, som er misvisende ved deres navneangivelser.
Men hvis du ser dig rundt om i verden og ser på, hvordan sygdomme er navngivet de forskellige steder, vil du finde mange lande hvor sygdomsnavne ligefrem giver mening. For eksempel kaldes Alzheimers sygdommen i Kinesisk medicin for "Svag Hukommelses Sygdom".
Sygdomsnavne i Kina beskriver mere nøjagtig den reelle årsag til sygdommen, hvilket er forårsaget af syre eller urin(syre) i hjernen, hvor den vestlige medicin navngiver sygdommen efter tilsigtet og uklar årsag til sygdommen, og derved lyder de mere mystiske og komplekse end de i realiteten er.

Det er en af måderne, hvorpå doktorer og praktiserende læger af vestlig medicin bevarer den medicinske behandling udenfor den gennemsnitlige borgers forståelse.
Fordi - Ihh du godeste - de ønsker sandelig ikke at folk skal tænke eller vide, hvad årsagen til deres sygdom er.  

Ved at oprette en helt ny ordliste af medicinske forhold, kan lægerne tale deres eget hemmelige sprog og være sikre på, at personer som ikke er skolet i medicin, ikke forstår hvad de siger.
Det er en skam, fordi behandlinger og helbredelser for så godt som alle kroniske sygdomme (symptomer) faktisk er ret simple og kan forklares og beskrives i et enkelt sprog:
Det omfatter valget af forskellige alkaline fødevarer, at få mere naturlig sollys, drikke mere alkaline vand, udføre regulær fysisk motion, undgåelse af specifikke syreholdige fødevarer, tilføj flere grøntsager til diæten, alkaline ernæringstilskud og så videre. Vestlig medicin foretrækker at beskrive sygdomme (symptomer) i kemiske udtryk.

Når du er deprimeret eller dybt bedrøvet, lider du ikke af mangel på naturlig sollys, men lidelsen kommer fra en "ubalanceret hjernekemi" som kun kan reguleres, påstår de, ved at sluge giftige kemikalier for at ændre hjernekemien.
Når dine knogler er skrøbelige, er det syreophobede skrøbelige knogle-sygdom; de kalder det osteoporosis, noget som lyder teknisk og kompliceret. Og for at behandle det, vil vestlige praktiserende læger og doktorer give dig receptpligtig medicin, som nogle påstår vil gøre dine knogler mindre skrøbelige.

Men i virkeligheden kan den reelle behandling herfor nok engang beskrives i et enkelt sprog, vitamin D tilskud, mineral tilskud som inkluderer natrium, magnesium og strontium (naturlig metalsalt), naturlig sollys og undgå syreholdige fødevarer som sodavand, hvidt mel og hvidt sukker.
Det er en kendsgerning at enhver sygdom som fremtræder i det moderne samfund - - diabetes, hjertesygdomme, cancer, osteoporosis, kliniske depressioner, irritabel tarm syndrom og så videre - - kan beskrives på et enkelt sprog uden brug af komplekse udtryk.
Disse navne er simpelthen misvisende. Og jeg tror, at de er forsætlige misvisende, for at disse jargonudtryk kan være udenfor borgernes hverdag. Resultatet er, at der er stor arrogance i sproget i den vestlige medicinske verden (lægekredse). Denne arrogance adskiller yderligere sproget.

Sprogadskillelse er aldrig resultatet i en behandling.
For en virkningsfuld behandling må vi bringe sproget mellem lægerne og patienterne ned på et niveau, så almindelige mennesker kan forstå og reagere på det.
Vi har behov for at beskrive sygdomme i udtryk som svarer til rod årsagen, og ikke i udtryk på deres mystisk, biokemiske forbindelse.
Når en eller anden for eksempel lider af sæsonmæssige forstyrrelser eller klinisk depression, lad os da kalde det hvad det er: Sollys Mangel Uorden. For at behandle det, har personen ganske enkelt behov for mere sollys.

Det er ikke raketvidenskab, det er ikke komplekst, og det kræver ikke en ordinering.
Hvis en eller anden lider af osteoporosis, lad os da være realistiske om de ord vi bruger for at forklare tilstanden: det er i virkeligheden Syreophobede Knogle Sygdom. Og det bør behandles med noget som fremhæver knogle sensiteten, såsom ernæring, fysisk motion og at undgå syreholdige føde- og drikkevarer som fjerner knoglemassen fra den menneskelige krop for at neutralisere overskuddet af syre i væv og i blodet.
Al den information er selvfølgelig et chok for de gamle (ældre) doktorer og praktiserende læger som praktiserer vestlig medicin.
Og desværre, des større ego og utryghed hos dem, medfører en modvillighed til ideen om at navngive sygdomme i et forenklet sprog, så patienterne faktisk fatter det.
Modvilligheden skyldes, at hvis den simple sandhed om sygdomme og deres årsager blev kendt, ville behandlinger uden videre blive mere tilgængelige for almindelige mennesker, og det ville medføre en mindre betydning af læger og medicinske forskere.

Stol ikke på navnet af sygdommen, som din læge giver dig.
Sådanne navne er designet for at gøre det uklart, ikke for at informere. De er designet for at
forhindre dig i selv-behandling.
Og på den måde er de ikke andet end dårlig medicinsk forklædning, som moderne læger praktiserer."


Gode råd til dig:

Dyrk motion
Spis sundt
◊ Drik mindst
otte glas ioniseret alkaline vand dagligt

 
Copyright 2011-2015 alkaway.dk og ion-life.dk - Layout design af  Poul-Erik Nielsen, Sc.D., Denmark
Site Spotlight
 
INFORMATION


 ALKALINE VAND

 
ALKALINE VAND
ER IKKE MEDICIN !

 
 Husk at alkaline vand
 hverken er medicin eller
 føde.
 
Alkalisk vand udvasker syreaffald.
Syreaffald er den universelle årsag til mange voksensygdomme.

Vi fortæller også verden, at man skal holde sig fra at drikke læskedrikke, specielt cola fordi det er syre.

              GRAVID ?

  

 Er du gravid - eller planlægger du familie-forøgelse?

Når en kvinde bliver gravid, afgiver hun en smule alkaliske mineraler til fosteret.

Fosteret har fortrinsret til mineralerne.
Gennem 9 måneder modtager fosteret næring gennem navlestrengen.

Når næringen er brugt, udskilles syreaffald.
Da moderens blodkar ikke er forbundet med fosterets blodkar, kan fosterets syreaffald ikke udskilles gennem moderens urin.

Fosteret må udlede det i moderkagen, og der forbliver det indtil vandet går.
Gennem den første graviditets-periode mister moderen en stor del bikarbonater til fosteret, hvilket forårsager at hendes krop bliver meget mere alkalisk.
Japanske doktorer påstår, at det er årsagen til morgensygdomme hos gravide kvinder.

Sørg for at spise og drikke sundt, hvilket er meget vigtig under graviditeten. Fertilitets-hjælp

Et nyt web-site for såvel gravide som for kvinder med fertilitets problemer vil blive offentliggjort inden udgangen af 2011.
Sitet er meget omfattende og yder en hidtil uset hjælp til kvinder og par, som har problemer med familieforøgelsen.

Når sitet er online, vil denne tekst blive ændret.