Hvad er bikarbonater
         
Reserveret
Reserveret
Reserveret
Reserveret    
V Æ L G
 Tilbage til Hovedmenu
 Tilbage til Forside 
 
VIDENSKAB:
 Hvorfor Alkaline Vand?
 Dr. Young: Sygdomme
 Alkaline Vand & Mavesyre
 Videnskab: Kroppens pH
 Hvad er Bikarbonater?
 Alkaline Antioxidant Vand
 Længere Liv - Hvordan?
 Evidencer (hospitalsinfo)
 
 
BIKARBONAT INFORMATION :
Vigtigheden af bikarbonater i blodet
 Hvad er bikarbonater

by © Sang Whang and
Poul-Erik Nielsen, D.Sc.
Sådan ældes vi

Den medicinske videnskab har opdaget, at vi ældes fordi vi mister bikarbonater (HCO3) i blodet; bikarbonat holder blodet alkalisk.
Det er målbart, at tilbagegangen starter omkring 45 års alderen; og ved en alder af 90 år, har vi mistet 18 % bikarbonat i blodet.

Blodets pHBikarbonat er den alkaliske buffer, som neutraliserer syre i blodet for at balancere blodets pH, for at eliminere syre ophobninger i den menneskelige krop.

Reduktionen af bikarbonater i blodet, begrænser muligheden for at blodet kan håndtere syreaffald som produceres af vore celler.
Blodet skal opretholde en pH værdi på 7,365.

For at overleve konverterer kroppen ikke-neutraliserede flydende syre til fast syre såsom kolesterol, fedtsyre, urinsyre, fosfat, sulfat, urat, nyresten og lignende.

Når kroppen mangler bikarbonat
kan blodet ikke neutralisere skadelige syrer såsom urinsyre, fosforsyre og lignende.

Kroppen plyndrer derfor kalcium fra ben, for at danne urate, fosfat, sulfat med videre.
Når syrer affald transformeres til en fast form såsom nyresten, er det den menneskeliges krops del for overlevelse.


Sang Whang: "Jeg opdagede at formindskelsen af bikarbonater i blodet ikke er resultatet af ældning, men årsagen til ældning".

Hvis vi kan finde en måde hvorpå vi kan fylde bikarbonater, som for eksempel når vi skal oplade et batteri, behøver vi ikke at ældes.

Ifølge Dr. Frassetto‘s forskning er alderspunktet for ændringen 45, hvilket er alderen hvor symptomerne af diabetes, ledegigt, forhøjet blodtryk, knoglesvaghed, cancer og lignende begynder at vise sig.
Cancer kan ikke udvikles i et alkalisk miljø; tab af bikarbonater danner et syreagtigt miljø, hvilket er et godt grundlag for cancer.
Mere bikarbonat i blodet vil forhindre, men ikke nødvendigvis kurere cancer.


Føde og speciel diæt:

Der findes intet diæt program, hverken vegetarisk, råkost, makrobiotisk eller lav-karbonat som tilføjer bikarbonater til blodet!(1) 

Hvordan tilføres Bikarbonater til blodet?

Godt nyt! Der er 2 måder, hvorpå bikarbonater kan tilføres blodet:

1.  Drik høj pH ioniseret alkaline vand, eller
2. Benyt de verdenspatenterede tarm-overbetrukne alkaline mineral piller (patenthaver: Sang Whang).


Alkaline vand

Fordelene ved alkaline vand er ikke kun accepteret af homøopatiske og holistiske doktorer, men også et forøget antal af medicinske læger.
De fleste medicinske læger er ikke videnskabsmænd, og forstår derfor ikke, hvordan alkalinitet fungerer, specielt ikke når det vedrører den menneskelige mave. De fleste medicinske læger tror at mavesyren vil destruere alkalinitet.
I en nøddeskal fungerer det imidlertid således:
Når vi drikker høj pH alkaline vand, vil pH værdien i maven forøges, inklusive maven som producerer saltsyre. Processen for saltsyre produktionen er:

H2O + CO2 + NaCI = HCI + NaHCO3 

Saltsyren går ind i maven og natriumbikarbonat går ind i blodet.
Maven kan ikke producere saltsyre uden også at producere bikarbonater.
Jo mere alkaline vand vi drikker, jo mere saltsyre produceres der og således tilføres mere bikarbonat til blodet.
Des højere vandets pH værdi er, jo mere saltsyre produceres. Ioniseret alkaline vand benyttes blandt andet på Japanske hospitaler.


Spørgsmål:

Jeg har ellers læst, at jeg skulle have syre, for at neutralisere kropsvævene.

Svar:

MitochondriaDet er slet ikke så enkelt.
Forskellige områder i kroppen har behov for forskellige pH værdier.
På det cellulære niveau, er der to faktorer som arbejder sammen for at bevare din energi. Det indre af hver celle er alkalisk.
Mitochondria – kroppens kraftcenter, svømmer i et alkalisk hav inde i cellernes membraner (hinder).
Udenfor (mellem cellerne) består den ekstracellulære væske af saltopløsning (saline), alkaline (pH>7) og mineraler.
Det er en flydende væske som transporterer næringsstoffer til cellerne. Cellerne tillader det efter at have tjekket det med de mange ’receptor antennae’ som svømmer i den alkaliske væske.
Når væsken er inde, så konsumerer mitochondria det, og konverterer det til energi.
Det er her, hvor det mindre mirakel af liv gentager sig milliarder gange om dagen.
Gennem en tynd antenne som rager frem i den ekstracellulære væske, og via selve cellemembranen, transmitteres elektrisk energi. Processen tillader cellerne at passere energien som elektricitet fra positiv til negativ, nøjagtig som en bil eller elektricitets el ledninger i dit hus.
Overvej et øjeblik effekten af en dårlig ledningsforbindelse (syre til alkalisk), hvilket ville begrænse effekten meget.
Det er altså utrolig vigtigt for den ekstracellulære væske at være korrekt alkalisk, fordi hvis ikke den er det, kan energien ikke flyde, og den lille antenne som skal opdage bakterier og lignende, kan ikke fungere ordentligt, og vi mister energi.
Det er også vigtigt at påpege, at vi aldrig er hverken syre eller alkalisk. Det ændrer sig hver time, selv hvert minut. Vor krop er et vidunder af ingeniørarbejde, når det kører ud på et sidespor omkring alkaliske mineraler, for at neutralisere overflod af syre i kroppen på få minutter.
Billede ovenfor: Mitochondria er en aflang formet organcelle som findes i cytoplasmen i enhver eukaryotic celle. 


Hvor meget alkaline vand bør jeg drikke dagligt?

Du bør drikke mindst otte glas ioniseret alkaline vand dagligt.
De fire første glas udrenser dagens affaldsstoffer , hvilket betyder at din indre tilstand vil svare til dagen i forvejen.
De næste fire glas ioniseret alkaline vand opbygger (tilfører bikarbonater til blodet, såfremt bikarbonat niveauet ikke er i top), tilfører nødvendig ilt til celler og væv og sørger for at undgå at der sker en redox reaktion.

Kræftgåden

Efter brug af milliarder af dollars og danske kroner gennem årtier, er vi ikke kommet længere med at løse kræftgåden, den anden største dræber hos mennesker i USA og Europa. Vi forstår ikke gåden og kan ikke besejre den, vi forstår end ikke den fundamentale årsag. HVORFOR?

Videnskabelige kendsgerninger

Er det muligt at hele vor tilgang til kræft er forkert? Som naturvidenskabsmand som har brugt de sidste tyve år på forskning af videnskabelige årsager til menneskelige sygdomme, må jeg sige at vi har mistet et væsentligt element: SYRE. Det er overflod af syre i vor krop, som dyrker kræft.

De videnskabelige kendsgerning er:

1) kræftceller tilhører surheden (acidic), mens
2) sunde celler er alkaliske,
3) et surt (krops)miljø indeholder mindre ilt end et alkalisk miljø,
4) sunde celler dør i et surt kropsmiljø, 
5) kræftceller dør i alkaliske miljøer.

Det er klart, at en forskning i kræft, bør starte med at ændre et surt kropsmiljø til et alkalisk miljø, og derefter studere effekten af miljøændringen på kræftcellerne.
Hvorfor er dette ikke blevet gjort? Måske fordi konceptet er for simpelt.
Vestlig medicin forstår ikke, at pH kan have indflydelse på vort legeme. Vi ser efter meget indviklede løsninger, hvilket bydes velkommen af store regeringer og forskningssteder.
Hidtil har disse løsninger blot ført til udvikling af bekostelige lægemidler og indviklede maskinerier, hvilket har ført til bivirkninger, som kræver endnu mere forskning og endnu flere lægemidler. Er jeg kynisk? Du tror jeg er. Jeg er frustreret over at se livet forkortes af kræft, samtidig med at der bruges milliarder af dollars (og kroner) af vor skattepenge.

Hudkræft og høj pH opløsning

Det er en videnskabelig kendsgerning, at når vi tilfører en høj koncentreret alkaline opløsning (pH>13) til et område med hudkræft, dør hudkræft cellerne.
Området får sår og efterlader et grimt rødt brændemærke, men når den nye hud er vokset ud igen, er der ingen tegn på kræft.

Det er interessant at bemærke, at det omkringliggende hud med sunde celler ikke beskadiges.
En høj koncentreret alkaline opløsning skader ikke raske og sunde celler, som strålebehandling og kemoterapi gør.
Jeg anbefaler, at professionelle dermatologer forsøger sig med forskellige pH opløsninger, og at dette vil føre til behandlinger af forskellige typer af hudkræft.
Selv om lægerne kan måle størrelsen og pH værdien af en svulst (tumor), burde de også være i stand til at kalkulere antallet af hydroxyl ioner (OH-) som der skal bruges for at nedbryde svulsten, uden at skade sunde celler omkring svulsten.
Det kunne lyde som en videnskabelig fiktion. Men med bare en brøkdel af de penge som der bruges i dag, kunne vi finde en løsning at fuldføre dette på. 


75 milliarder celler

En anden videnskabelig kendsgerning som hjælper os med at forstå den menneskelige naturlige overlevelsesteknik, er den menneskelige evne til at multiplicere (mitosis (kernedeling)).
Vi er blevet fortalt, at den menneskelige krop har omkring 75 milliarder celler.
Celler lever omkring 4 uger, og efter kernedeling (en celle bliver til to), dør de.
Vores krop har ikke 150 milliarder celler, men stadig 75 milliarder celler. Det betyder at halvdelen deles, og at den anden halvdel går i opløsning eller dør.
Hvis 37,5 milliarder celler dør på 4 uger, hvor mange celler dør så på en uge, en dag, en time, et minut eller et sekund?
Mere end 10 millioner celler dør per sekund!


Naturens lov

Naturens lov er sådan, at stærke og sunde celler multiplicerer mens ødelagte, beskadigede, inficerede og smittede, bestrålede og svage celler, dør.
Det er sådan vi er designet af Skaberen, for at opretholde sundhed i en verden af stråler, forurening, bakterier/virus, kræftfremkaldende stoffer i fødevarer og drinks, skadelige stråler fra mobiltelefoner med videre. For at opretholde sundhed, må et sundt legeme have mulighed for at fjerne alle døde celler, såvel naturlige som menneskeskabte.
Døde celler er acidic (syre) og kræver alkaliske mineraler eller bikarbonater for at neutralisere og fjerne dem sikkert gennem urinen.
Når de ikke kan fjernes, er de årsag til sygdomme. Vores udtømningssystem har derfor brug for overflod af bikarbonater.


Fysiologisk aldring

Bikarbonater er en alkalisk buffer, som modvirker overflod af syre i blodet, og sørger for at bevare et sundt pH værdi i blodet.
Den medicinske videnskab har opdaget, at efterhånden som vi bliver ældre, mister vi bikarbonater i blodet, bemærkelsesværdig meget efter en alder på 45 år.
Det er gennemsnitsalderen hvor vi starter med at få symptomer på diabetes, hjerteproblemer, højt kolesterol, gigt, nyresten, migræne og selv kræft.
Formindskelsen af bikarbonater i vort blod er årsag til fysiologisk aldring.
Hvis vi kunne tilføre bikarbonater til blodet - som en batterioplader giver ladede elektroner til et batteri - kunne vi hjælpe den menneskelige krop med at opretholde en sund tilstand og leve længere.
Så længe vi ikke forøger vor krops alkalinitet, vil vi aldrig løse kræftgåden.
Diæt og motion er ikke nok for at skabe en betydelig ændring; vi har brug for en effektiv bikarbonat oplader. Netop her kan ioniseret alkaline vand (med en høj pH og kraftig ORP) hjælpe, da det danner bikarbonater, som tilføres blodet.


Røde blodlegemer involveres i levering af CO2 til krops vævene og levering af CO2 til lungerne.

CO2 opløses i de røde blodlegemer og hydreres til bikarbonatform via en kraftig enzymkulsyre AE1 catalyse, elektro-neutral udveksling af bikarbonat for klorid på tværs af plasma membranen i de røde blodlegemer, derved forøges blodets evne til at bære CO2 som bikarbonat. (2)    

Foto til venstre: Transportfunktion af klorid/bikarbonat udveksling (AE1) i menneskets røde blodlegemer. 
         Henvisninger:
(1) Dokumentation: A New Scientific by Shang Whang
(2)
Reithmeier Lab Research

 
Copyright 2011-2015 alkaway.dk og ion-life.dk - Layout design af  Poul-Erik Nielsen, Sc.D., Denmark
Site Spotlight
 
INFORMATION

      ADVARSEL

       R.O. Filtre

I et forsøg på at skaffe sig ”rent” vand, forsøger nogle sig med et destillationsapparat og reverse osmosis (R.O.) filtre.
Disse enheder fungerer, men de tager alt ud af vandet.
Derfor er dette slags vand ikke sundt!
Det er dødt vand. Selv fisk kan ikke leve i det.
Hvis dette vand indtages over en længere periode, kan det udvaske værdifulde krops mineraler, såsom kalium, magnesium, natrium, og kalcium.
Man kan tage mineral supplement for at erstatte dem; men det er ikke let at erstatte mineraler i kroppen på samme måde, som vi mistede dem.
Når vandet er dødt, er der heller ikke ilt i vandet, som tidligere vist tabellen!Kan det være skadeligt
at drikke for meget alkaline vand med en pH værdi på 10?


Svaret er nej. Som tidligere demonstreret, vil det tage 32 glas alkaline vand at neutralisere syre effekten fra et enkelt glas velkendt cola mærkevare med en pH værdi på 2,5.
Alkaline vand med en pH værdi på 11,5 vil neutralisere denne cola drik på en „en-til-en-basis“.