| | | V A N D - A N A L Y S E R : |
| |
| Redoxpotentiale analyse |
Vandanalyse af Aktiv Vand kombineret med din ionizer/alkalizer
Klik på billedet til venstre for at se det i større format.
Forklaring til analysen som ses til venstre: Substanser med en pH på mere end 7 er alkali, fordi de indeholder en større koncentration af OH- end H+.
pH skala er en målestok, således skal det forstås at en enkelt pH enhed, er en tidobbelt ændring i koncentrationen af hydrogen ioner. Gennem det kraftige negative Redoxpotentiale er det basiske Aktive Vand (alkali) en kraftig antioxidant.
Postevand har en positiv Redoxpotentiale mellem +300 og +400 mV. Efter behandling af postevandet gennem ionizeren, blev startværdien målt til -468 mV, altså en meget kraftig antioxidant. Vi målte periodisk værdien af vandet, for at konstatere hvor længe dette vand kan opbevares, samtidig med at det besidder antioxidant effekt, som du kan se på det grafiske afbilledet.
Datainformation om analysen:
◊ Vandets temperatur gennem analyseperioden: 8° C. ◊ Opbevaringsmetode: Glaskande med normal åben låg. ◊ Analyseret mængde: 0,23 liter.
Så meget bedre (sundere) end postevand (vandhanevand):
Du vil nok blive overrasket - hvis du ikke allerede er blevet det - når du ser denne grafiske fremstilling, som viser dig hvor meget bedre (sundere) dette behandlede vand er!
Klik på billedet til venstre, for at se det i større format. Målingerne er fra samme måling som ovenfor. Vi benytter udelukkende professionelt måleudstyr på vor laboratorium, som mere end opfylder de statslige og europæiske krav.
Ekstreme målinger: Vi har analyseret det behandlede vand gennem en ekstrem hård test - med en vand temperatur på hele 17,6° C i et meget varmt lokale på 25,4° C.
Vandet blev behandlet gennem en alkalizer fra Jupiter (Emcotech), model ALPHION (JP-109. Efter behandlingen havde vandet følgende målinger:
◊ Temperatur...: 17,6° C ◊ PPM værdi.....: 248 ◊ Redox værdi..: -328 ◊ pH værdi........: 9,9
Selv under disse ekstreme forhold kunne vandets høje kvalitet bevares i mindst 24 timer, hvilket vil sige, at pH værdien var helt oppe på 7,8 efter 24 timer.
Hvad kan disse ekstreme målinger bruges til?
Målingerne viser at du kan fremstille alkaline vand når som helst, og sætte det ind på bordet, trods en meget varm sommerdag med en inde-temperatur på mere end 25° C. Selv efter 24 timer vil du stadig kunne tilbyde vandet til dine gæster eller dig selv!
Desto stærkere negativ Redoxpotentiale ... Redoxpotentialet karakteriseres ved en oxideringsreaktion, hvor det får tilført en negativ elektron, hvilket kaldes redox. Når du drikker det klynge-reducerede vand med dets redox potentiale mellem -250 og -350 mV, donerer det ganske let dets elektroner til de kugleskøre oxygen radikaler, og blokerer påvirkning af aktivt oxygen med normale molekyler.
Sagt på en enkel måde: desto større negativ redox potentiale, desto større (kraftigere) antioxidant effekt.
Jo større redox potentiale, jo kraftigere vil udrensninger af syreophobede syreaffaldsstoffer ske fra kroppen, og dermed forhindre sygdomme. Hvorfor er det vigtigt med et stærkt negativt-redoxpotentiale?
Det er vigtigt, da et højt redoxpotentiale (angives med -mV) neutraliserer de skadelige frie radikaler, som kan ødelægge normalt væv og sunde celler. Problemer opstår, når der produceres for mange af disse aktive oxygen molekyler, eller frie radikaler, i kroppen. De er særdeles reaktive og kan ligeledes hæfte sig på normale sunde celler og beskadige dem genetisk. Disse aktive oxygen radikaler stjæler elektroner fra normale, sunde biologiske molekyler. Dette elektrontyveri af aktive oxygen, kan medføre sygdomme.
|
| |
| | Copyright 2011-2015 alkaway.dk og ion-life.dk - Layout design af Poul-Erik Nielsen, Sc.D., Denmark |
|
|
| | Hvad betyder det ?
ppm = parts per million, altså en milliontedel.
mV = microvolt. Vandets redoxevne måles i -mV, altså en negativ mV. Hvis positiv mV i vand, har det ingen redox- evne.
pH = pondus Hydrogenii, vægt af hydrogenioner. Redox (reaktion) = beskriver alle kemiske reaktioner hvor atomer får deres oxidationstrin ændret antioxidant = ordet bruges mest om de molekyler, der beskytter mod virkning- en af "frie radikaler" (molekyler med en uparret elektron).
| |
| |
|
|