Læren om syre/base
         
Reserveret
Reserveret    
Alkalizere
 Tilbage til Hovedmenu
 Alkalizere / Ionizere
 Udskiftnings FILTRE
 Diverse tilbehør
INFORMATION:
 Videnskabelige artikler
 Info for SPORTsfolk
 Alkaline Informationer
 Dyreforsøg Alkaline vand
 Evidencer (hospitalsinfo)
 Hvad er en Alkalizer
 Funktionen i en Alkalizer
 Nyheder og Informationer
 Læren om Syre/Base ->
 Læren om Alkaline-1
S E R V I C E
 Service & Reparation
 Maskin problemer
 Alkaline testforsøg
 Køb via vor webshop
FIRMA INFO
 Om Os
 Kontakt Os
 Handelsbetingelser
U N D E R V I S N I N G :
Læren om kroppens syre / base balance
 
Det hele handler om BALANCE


Læsetid for denne side: cirka 10 minutter.

Det er blevet kaldt mange forskellige navne, men for at gøre det enkelt kan vi sige, at det har været 'tråden' i mange traditionelle behandlinger i Asien, inklusive Tao, Yin/Yan og Makro-bioteknologi.

Grundlæggende vil det sige, at hvis vi lever på en måde som enten forårsager, at vi opretter overdreven stofskiftesyre, eller hvis vi indtager en overdreven mængde syredannende føde, vil vort legeme før eller senere bryde sammen, fordi det ikke er i balance.

Nedbrydningen vil enten indtræffe gennem langsom syredannelse af hele legemet, også kendt som frie radikalers ødelæggelse, gennem større organfejl, eller gennem utallige fælles sygdomsforhold.

Kroppen vil altid søge efter at opnå balance, og når det konstaterer at det konstant bliver angrebet af syreoverskud, mistes balancen.
I dag har vi en stor viden omkring kroppen/legemet, som bekræfter de Asiatiske filosofier.
Universitetsstudier, analyser af levende blod og et hav af publikationer, demonstrerer alle at vi er, mere end nogensinde, nået til en krydsvej i vor mulighed for at opretholde balancen i vor
moderne giftige livsførelse. 

Syreoverflod alarmerer alle kroppens systemer

Kronisk Acidosis: en definition og årsag:

En overflod af syre tvinger kroppen til at låne mineraler - inklusive kalcium, natrium, kalium og magnesium - fra vitale organer og knogler, for at neutralisere syreoverskud på en forsvarlig og sikker måde fra kroppen.
Som et resultat heraf må kroppen lide af alvorlige forlængede 'tæring' på grund af al for megen syreophobning - en tilstand som for det meste vedbliver i flere år.
Det påvirker så godt som enhver person i vort samfund, på grund af måden hvorpå vi lever, spiser og omgivelserne vi lever i. Resultatet er et indre kropsmiljø, hvor sygdomme let kan manifesteres, i modsætning til et pH-balanceret miljø, hvilket tillader normale nødvendige kropsfunktioner at fungere, for at modstå sygdomme.  

Det er sandt at hvis vi har en sund krop, vil vi opretholde tilstrækkelige alkaline reserver som der måtte kræves i en nødsituation.
Når vor krop har et overflod af syre, som fortsat skal neutraliseres, er vor alkaline reserver imidlertid svækket, og efterlader kroppen i en svagelig, sygdoms-tilbøjelig tilstand.

Hvordan vor forhold til Diæt og livsstil har ændret sig

Der er desværre stadig mange læger som 'tror' at kroppen på en eller anden måde, mirakuløst og 'naturligt', kan balancere dets pH - som hvis vi stadig levede i skoven, åd rå fødevarer, urter og planter.
Sandheden er langt fra dette ideal. Sandheden - i overensstemmelse med Dr. Lynda Frassetto, syre/base forsker fra University of California, er vi kommet omkring et evolutionshjørne.
Hendes forskning og studier blandt mere end 1.000 patienter viser, at vi nu oplagrer syre i fedtdepoter, som ellers skulle være elimineret gennem nyrerne og leveren.

I et af hendes studier påviste hun, at 87 % af tidligere landbrugsdiæt var alkaline baseret, (-88+/-82mEq/d). I modsætning hertil siger hun med egne ord at moderne diæt er 'en miskmask mellem diæt ernæringssammensætning og manipulerede bestemte ernæringskrav for optimal syre/base status'.

Sammenlignet med -88 mEq/d pH vurdering af vore forfædre, er vi nu nede på omkring -48 mEq/d: en 136 punkts forskel!

Acid Alkaline (Syre Base) Historie

Begrebet 'syre/base ubalance' som er årsag til sygdomme, er ikke ny. En af de første mennesker som talte om behovet for at alkalisere kroppen, var den store "sovende profet", Edgar Cayce. Han henviste altid til kropsudrensninger med urter, tarmudrensninger, faste, massage og diæt modifikation med sigte på at alkalisere kroppen. (På den tid kendte man naturligvis ikke til ionisere og alkalisere teknologien).
Edgar Cayce
Så langt tilbage som i 1933 publicerede Dr. William Howard Hay en banebrydende bog 'A New Health Era' i hvilken han hævdede, at alle sygdomme er forårsaget af 'auto-toxication' (eller "selv-forgiftning") på grund af syreophobning i kroppen.

"Vi afviger nu fra sundhed i netop den proportion til hvilken vi har tilladt vor alkali at blive spredt ved indtagelse af syredannende næring i alt for store mængder. Det må synes underligt at sige, at alle sygdomme er den samme ting, ligegyldig hvad dens utallige modus tilkendegiver, men sådan er det virkeligt."  

Dr. Theodore Baroody, medicinsk læge og forfatter til bogen Alkalize or Die, fortæller:

"De utallige navne på sygdomme har ingen betydning. Hvad der betyder noget er, at de alle kommer fra samme grundlæggende årsag .... for meget vævs syreaffald i kroppen!"

Sang Whang, opfinder, videnskabsmand og forfatterIfølge Sang Whang, opfinder, videnskabsmand og forfatter til bogen Reverse Aging, består vor føde af 97 % nitrogen, brint og ilt, selv om vi spiser de allerbedste organiske frugter og grøntsager, hvilket beklageligvis stadig vil reduceres til syreaffald.
Han siger at det ikke er hvad vi putter ind vore kroppe .... det er hvad der bliver i vore kroppe som affald, som danner oversyre tilstand og forårsager at vi bliver ældre. 

I forbindelse med syre/base balancen siger han, at den eneste forskel mellem 'sund næring' og 'dårlig næring' er, at 'sund næring' vil give mindre syreaffald med syreneutraliserende resultat.

"Din pH balance afhænger af hvad er tilbage efter stofskiftet."

Kun de allerfærreste af os er fysisk i stand til at udrense alle de syrer, som vi skaber gennem føde, stress og vor egen stofskifte. Disse syreaffald cirkulerer rundt i kroppen via blodet og lymfesystemet, indtil vor overfyldte nyrer påminder os om at dumpe dem, eller som vi husker, kan blive oplagret i fedtvævet (og hvis du endnu ikke har nok fedt, er der altid mere i den næste burger!).
Kolesterol og krystalliseret urinsyre er størknet syre som er blevet dumpet i kroppen for 'senere' fjernelse - 'senere' som aldrig nogen sinde kommer.       

Hvorfor syre er så skadelig for vor sundhed

Syre koagulerer blodet. Blodet har allerede store problemer med at flyde rundt i fedtsyre. Kapillærer blokering og dø. Hud, som lider afsavn af livgivende balanceret blod, mister elasticitet. Det begynder at rynke. Selv efter en ansigts-løftning eller fedtsugning, fortsætter syrerester, og fortsætter ubønhørligt. Uden en grundlæggende syre/base balanceret plan, arbejder hver del af din krop hårdt, for at opnå en god helbreds tilsand - fordi hvert system: lungerne, selv huden - er involveret i at bevare en korrekt pH balance i blodet. 

Optimal pH er opnåelig, men midlertidig!

Cola er høj syre, som skader din organismeHvis dit blods pH dykker fra den bedst mulige pH på 7,36 ned til 7, vil du gå i koma og dø. Det er derfor du får sådan en opladning fra en kande cola. Dets pH på kun 2,5 er syre, og får alle alarmklokker i din krop til at ringe. Alkaline kemikalier som er lageret, som skulle bruges andre steder, hidkaldes for behovet af adrenalin som flyder rundt i dit system.
Det "trip" du har set hen til, ved at drikke cola, er ikke anderledes end at blive "opstemt" af piller. Din krop skriger "Hjælp", og du nyder thrilleren af frygt. Det er den sande kendsgerning. 

Det er ikke blot et glas Cola som giver denne effekt (der skal 32 glas neutral pH vand til, for at balancere pH niveauet igen efter et glas Cola!). De fleste af os har allerede en kamp indeni os, nemlig at vort krop kæmper med at modarbejde syre-producerende fødevarer, syre producerende forurening og syre producerende stress. Ja, af alle syredannende faktorer - er stress den største. Det kan neutralisere og syredanne en alkaline (basisk) diæt som en kirurg i adrenalin. 

Nogle nyankomne teorier indenfor syre/base balance mener, at det er ligesom en slags piller; tag nogle få og problemet er løst, men det er altså ikke sådan det fungerer. Vi er som en flod i livet. Vi ændrer bestandig og alle vore organer, kredsløbet, vor udrensningssystem og åndedrættet involveres i en forbløffende synergisk samarbejde, men kun indenfor dets begrænsninger, for at støtte et perfekt pH niveau af blodet. Så alkaline (base) balance er en konstant kendsgerning i livet.

Surhed = Rust

Det ruster vor væv. Det æder mere end 96.000 kilometre af vener og arterier. Ved at lade det være ukontrolleret, vil det eventuelt afbryde alle cellulær aktiviteter og funktioner, lige fra vor hjerte til nedbrydning af vor hjerne. Syreoverflod fører til følelsen af at være syg og til sygdomme! Det ælder os .... og det dræber os.     

Fedt sparer Liv

Som Dr. Frassetto forklarer: "når vi bliver stillet overfor mangel på valgmuligheder, forårsaget af indre syrebelejringer, dumper vi toksisk afflad fra organer og hjertet i fedtvæv så hurtig som muligt; på bagdelen, brystet, lår og maven."

Alkaline Balance og Energi

pH værdien i vore indre væsker har en dybtgående indvirkning, selv på individuel cellulær niveau i vort legeme. Vor stofskifte er afhængig af balance, helt ned på molekylær niveau. Vor 73 billioner celler har en let surhed indeni, afhængig af den omkringliggende alkaliske væske, som de flyder i.
Uden dette forhold, ville der ikke ske en kemisk eller energisk udveksling, fordi der ikke eksisterede en pH balance. pH balancen - syre og base (acid og alkaline) er den kemiske metode for at elektricitet kan løbe rundt i kroppen.
Uden tilstrækkelig "polaritet" mellem cellens indre og væsken det flyder i, vil energien i cellen have problemer med at flyde ind i det omkringliggende væv. Vægttab og generhvervelse af energi er lettere, når vi tager det første skridt til at alkalisere "re-balancere".

Alkaline Balance og Indre Parasitter

Det er ikke nogen underdrivelse af sige, at vi lever i verden plaget af "mikroorganismer". Disse inkluderer flere end de gængse bakterier. Gær, svamp og vira er alle mikroorganismer som lever inde i vore kroppe. De er ikke kun tilstede inde i os, men de dumper også syreekskrementer inde i os. Disse toksiske affald produceres når mikroorganismerne fordøjer glukose, fedt og proteiner i vor krop. De indtager vor ernæring, ændrer det til gift og dumper det i os! 

Alkaline Balance og Mineral Assimilering

Hvis vi kendte årsagen til mineralernes assimilering eller forkastning, kunne vi spare hundredvis af millioner hvert år i at komplementere mineralsupplement. pH balance bestemmes - og begrænses - af mineral assimilering.
Hvert mineral har dets eget "signatur" pH niveau, og tillader at kroppen optager det. Hvis vi ser på et atomar skaladiagram af elementer, vil de med lavere pH have større mulighed for assimilering (optagelse). De "højere" på kortet har behov for en progressiv smal pH område for at bliver assimileret. 

Opsummering: Hvis du ikke er pH balanceret, vil din krop ganske enkelt afslå at optage de fleste mineraler. Hvorfor er det relevant? Lad os se på iodine (jod) som et eksempel. Højt oppe på den atomare skala, kræver det en næsten perfekt pH for at assimilere det i kroppen. Jod er påkrævet for at have en sund skjoldbruskkirtel, men vor skjoldbruskkirtlen vil ikke modtage jod, medmindre kroppens pH balancen næsten er perfekt. Skjoldbruskkirtlens forværringen er forbundet med gigt, hjerteanfald, diabetes, kræft, depression, fedme og træthed.

Kroppens Elektricitet

I dag får vi ikke tilstrækkeligt med mineraler tilført legemet gennem føden, på grund af manglende mineraler i landbrugsafgrøder.
Vort helbred er afhængig af, at det forsynes med tilstrækkelige mineraler (og at det optages i kroppen), fordi det er afgørende for den elektriske ledningsevne i kroppen.

Den elektriske ledningsevne er grundlaget for et effektivt nervesystem, hvilket overvåger og rapporterer hvor godt forskellige organer og undersystemer fungerer.
Effektiviteten, hvormed vor nervesystem kan fungere, er derfor med forbehold af en korrekt pH niveau, ligesom enhver anden biokemisk proces vi udfører. Hvis vi spiser og lever på en sådan måde, at det forårsager en ubalance i vor indre pH, vil det ligefrem "dræbe besked-senderen"; nervesystemet som opdaterer os omkring vor krops udførelse af mange slags opgaver.

Dr. W. R. Kellas, Ph.DAlkali balance og Kviksølv

Dr. W. R. Kellas, Ph.D., forfatter til talrige bøger, inklusive Surviving in a Toxic World fortæller at pH faktoren er vigtig i forbindelse med udrensning af kviksølv og andre toksiner.
Han siger, "den bedste pH er omkring 7.35 da mere syre i kroppen (under 6.5) holder på (tung) metaller. Tungmetaller giver en høj oxiderings-stress som syrebehænger kroppen." Dr. Kellas's klinik i Californien udsender pH strips til måling af kroppens pH, sammen med deres medicinske behandling og produkter. De hævder, at de ser meget bedre resultater når pH faktoren er omfattet af deres afgiftningsprogram. 

Den seneste verdensomspændende forskning i undersøgelse af patienter med Alzheimer's har identificeret at den primære forårsagende årsag var kviksølv.

Kalcium og Magnesium  
           
Vi ser alle mange reklamer i TV og ugeblade for kalcium tilskud.
Kalcium vil bestemt replacere mistet alkalinitet, og det bliver konstant angrebet i et forsuret legeme. 
Efter at have talt med tusindvis af mennesker med et forsuret legeme er vi enige i, at kalcium tilskud er en levedygtig metode for at rebalancere, men spørgsmålet er hvorvidt det så reelt rebalanceres, som nogen ville sige, ikke en aktuel kur, men et lindrende middel. En ubalanceret surhed vil altid hungre efter kalcium, men medmindre årsagen hertil rettes, vil det for altid hungre efter kalcium. Du skal vælge et kalcium produkt, som har det korrekte forhold i et jonisk skema af kalcium og magnesium, for en holdbar optagelse og det korrekte forhold skal være i forhold 2:1.

Alkaline ioniseret Vand

Sang Whang, opfinder, videnskabsmand og alkaline ioniseret vanddrikker gennem mere end 20 år fortæller, at problemet med at forsøge at alkalisere gennem føden er, at med mindre du har råd til det organisk, vil stofskiftet indeholde store mængder pesticider, ukrudtsmidler, svampedræbende midler og andre kemiske rester.
Han tilføjer at hvis du 'overdoserer' ved at drikke store mængder alkaline ioniseret vand, vil det simpelthen gennemløbe nyrerne og udvaske enhver bakterie som måtte have taget ophold i legemet og skylle dem bort.    

Alkalne vand bruges af millioner af Japanere, Koreanere og Kinesere, og har været en del af deres kultur sinden 1980'erne. Alkaline vand bruges på hospitaler, kuranstalter og på klinikker i alle disse lande.

Fordele med en Vand Alkaliser/Ioniser

Dit vandhanevand (også kaldet postevand) er allerede let alkalisk, men Japanske videnskabsfolk fra Shiga University siger, at man bør drikke vand med en pH værdi på 8.5 eller højere.
En Vand alkaliser/Ioniser og filter, tilsluttet din vandledning eller til din koldt vandshane, filtrerer dit vand og fjerner urenheder inklusive klor, hvorefter det separeres og fjerner syremineraler, giver en ubegrænset og meget økonomisk strøm af ren og kraftfuld alkaline vand. Det sekundære magnetiske kammer har en række vigtige egenskaber. Vandmolekylerne bliver stærk reduceret i størrelse, og giver hurtig en langt højere hydreringsevne.
Mineralerne i vandet er negativt ladet, hvilket gør at de hurtigt og mere effektivt optages i kroppen. Vandet er også ladet med indbunden ilt plus negative hydrogen ioner, som er naturens originale antioxidant.  
 
Copyright 2011-2015 alkaway.dk og ion-life.dk - Layout design af  Poul-Erik Nielsen, Sc.D., Denmark
Site Spotlight
 
INFORMATION

Surhed og vor blod 


Blod er altid let basisk (eller bør i det mindste være det !).Som det eneste transportsystem for næringsstoffer til alle dele af din krop, kan blodet ikke tåle at være sur.
Det skal være indenfor et pH-interval som vil fastholde modstanden mod forfald eller forrådnelse og mod vækst af skadelige organismer. Derfor er et pH niveau på 7,365 det ideelle miljø, hvor mikroorganismer forbliver i samarbejde eller i symbiotisk harmoni med kroppen.

I et for surt miljø dør gavnlige mikroorganismer. Aggressive mikroorganismer som understøtter et surt miljø begynder at formere sig og muterer, hvilket udvikler snyltende og sygdomsfremkaldende agenter.  


Forskere som undersøger levende blod bruger et såkaldt ’dark field’ mikroskop, hvor de kan studere de ændringer i blodet som finder sted, og korrelere dem med progressionen af sygdomsprocessen.

De blev vidne til gentagne mønsterudfoldelser som fik dem til at fastslå at:

over-forsuring af kroppen, forårsaget af forkert spise og levemåde, forårsager en spredning af antagonistiske (farmakologisk) mikroformer, som svækker kroppen, - og som hvis det ikke bliver rettet op - til sidst kan ende med vor død.