Handelsvilkaar
         
Reserveret
Reserveret
Reserveret
Reserveret    
Alkalizere
 Tilbage til Hovedmenu
 Alkalizere / Ionizere
 Udskiftnings FILTRE
 Diverse tilbehør
INFORMATION:
 Videnskabelige artikler
 Dyreforsøg Alkaline vand
 Evidencer (hospitalsinfo)
 Hvad er en Alkalizer
 Nyheder og Informationer
 Læren om syre/base-1
 Læren om Alkaline-1
S E R V I C E
 Service & Reparation
 Maskin problemer
 Alkaline testforsøg
 Køb via vor webshop
FIRMA INFO
 Om Os
 Kontakt Os
 Handelsbetingelser ->
HANDELSVILKÅR :
Online handelsvilkår
 
Vilkår og betingelser for online handel hos ION-LIFE Denmark.


Ved handel på ION-LIFE Denmarks hjemmeside, har du som kunde 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen, i henhold til loven om fjern salg.
Din 14 dages fortrydelsesret betyder, at du som kunde, kan modtage varen, pakke den ud og se om den er som forventet. Hvis du fortryder dit køb, leverer du varen tilbage til ION-LIFE Denmark og får refunderet prisen på varen - 10%. (Omkostninger til retur levering/forsendelse til ION-LIFE Denmark afholder du for egen regning) Betingelse for brug af fortrydelsesretten er, at ION-LIFE Denmark modtager varen tilbage i væsentlig samme stand og mængde, som det var ved leveringen.

Du skal også være opmærksom på, at fortrydelsesretten kun gælder i begrænset omfang for varer, der fremstilles og tilpasses specielt til dig. Det betyder at, fortrydelsesretten kun gælder indtil udførslen, fremstillingen eller tilpasningen af varen begynder.

ION-LIFE Denmark yder 2 års 100 % garanti på Jupiter's Alkaliseringsmaskiner.

Når du handler online betaler du normalt med Kreditkort. ION-LIFE Denmark har ikke tilkoblet denne mulighed, men betalingsmetoden er ens som var det betaling med kreditkort.
Du betaler fakturabeløbet via bankoverførsel til vor bankforbindelse.
Betalingsinformationerne (bank konto og reg.nummer med videre) fremgår af Ordrebekræftelse og Faktura, men vil også blive tilsendt dig i en separat e-mail. Betalingen skal være indgået til os, før varen leveres.

Juridisk Vilkår og Betingelser:

1.  Beskrivelserne på dette publicerede web site, er ikke skrevet med henblik på at angive nogen som helst kur eller behandling for nogle af de angivne varer. Brugen af sitet sker på eget ansvar. Skrivelser og informationer om kosttilskud, bøger og andre elementer på dette site, er ikke evalueret af Sundheds – og/eller af Lægemiddelstyrelsen, og angiver ikke nogen tilsigtet diagnose, behandling eller kur.

2. Med henblik på muligheden for menneskelige fejl, har hverken forfatteren eller nogen som helst anden person som er involveret på dette site, nogen som helst ansvarlighed herfor. Ansvaret for at bruge dette site og sitets oplysninger, er brugerens alene.

3. Du tilskyndes at konsultere andre kilder og bekræftelser af rigtigheden af informationerne på dette site med de på sitet angivne links.

4. Informationen du har adgang til gennem dette web site findes ”som det er”. Der gives ingen garanti, udtrykt, ment eller tænkt, i nøjagtigheden af de angivne informationer jvnf. juridisk gældende praksis. I fuld udstrækning følges loven, og hverken forfatteren eller nogen som helst anden person som er involveret i oprettelse, klargøring, implementering eller levering af web sitet er ansvarlig for unøjagtigheder og fejl i dårlig information som fører til diætplaner, skader eller bivirkninger.    

5. Hverken forfatteren eller andre som er involveret i oprettelse og vedligeholdelse af dette web site, har noget ansvar for muligheden af computerødelæggelse eller computerinfektioner af virus, orme, Trojanske Heste eller andre koder, som kan manifestere destruktive ødelæggelser. Adgang til web sitet og mulige downloads af hvilken som helst materiale, data, tekst, billeder, video eller audio sker på eget ansvar. 

6. Forfatteren er ikke ansvarlig for indholdet i nogen som helst af de angivne links, eller links som er sammenkædet med andre links eller nogen som helst ændringer eller opdateringer på sådanne sider. Indholdet på links samkøres ikke med vort web site. Forfatteren til dette web site har intet ansvar for seriøsiteten, informationerne eller produkter på sådanne sider.  

7. Informationen som er angivet på dette web site, er generelt naturligt, og er kun anbragt med henblik på uddannelse, oplæring og med et oplysende formål. Det er ikke beregnet til at udskifte eller være stedfortræder for diagnosticeringer eller lægeundersøgelser, eller for at forhindre besøg hos psykolog, psykiater, terapeut, læge/eller helbreder.

8. En hvilken som helst medicinsk behandling, diæt, terapeutisk eller lignende, behandlinger eller pille forbrug, skal foregå i samråd med din praktiserende læge. Afbryd ikke nogen behandling eller medicinforbrug uden først at have kontaktet din læge, klinik eller terapeut.

9. Ved at benytte dette web site, samtykker du bekræftende at du accepterer disse betingelser. Hvis du ikke er enig i disse betingelser, skal du ikke benytte dette web site. Hvis nogle bestemmelser i disse vilkår og betingelser bliver ugyldige via en Lov eller af andre årsager, træder de ud af kraft. 

10. Informationerne, services, produkter, meddelelser og andre materialer på dette web site, hver for sig eller samlet, er givet med forståelse af, at forfatteren ikke er engageret i medicinsk udstyr.

11. Informationerne på dette web site og brugen af heraf, kan ændres uden varsel. Materialet som publiceres på dette web site er givet ”som det er” og uden garanti af nogen art og kan inkludere typografiske fejl og eller mangler. Forfatteren afgiver ikke nogen garanti på indeværende information, resultater af samme eller i forbindelse med brug af den givne information.

12. Individuelle dokumenter som publiceres på dette Web Site, er beskyttet af Loven om Copyright af forfatteren og hans/hendes licenseudsteder og må kun udskrives til personlig brug, og må ikke ændres. Det er FORBUDT i andre situationer at optrykke, kopiere, downloade, gemme eller at reproducere elektronisk. For copyright information på et hvilket som helst dokument, henvises til at konsultere copyright instruktionerne for disse Web sites.

13. Voldgift – Ved at benytte dette Web site afgiver du enighed i, at en hvilken som helst kontrovers eller stridighed som kan opstå, vil blive afgjort ved det Juridiske Retssystem i Danmark.

14. Ved at benytte dette Web site, indvilliger og accepterer du de angivne Vilkår og Betingelser som er skrevet ovenfor. Ovennævnte Betingelser kan ændres på et hvilket som helst tidspunkt, derfor anmodes du om at tjekke disse jævnligt. Din tilladelse til at gøre brug af dette website og betingelserne herfor, vil blive styret af den interne Lov i Danmark. En hvilken som helst påkrav om at forbinde dig til dette website, eller du gør brug af det uden samtykke, vil blive bragt for Retten i Danmark. Vi vil også sige, at vor mission er at bringe interessante nye produkter med stor værdi for fordomsfrie mennesker. Vi håber oprigtigt at du finder meget positivt her.  

Som køber afgiver du enighed i, at du har læst informationerne på denne side, og at du havde mulighed for at sammenligne informationerne med andre kilder. Beslutningen om du vil købe eller ej, er baseret på tilstrækkelig bevismateriale og er dit helt private frie valg, og er ikke et resultat af tvang på nogen som helst måde.
 
Copyright 2011-2015 alkaway.dk og ion-life.dk - Layout design af  Poul-Erik Nielsen, Sc.D., Denmark
Site Spotlight
 
INFORMATION