DELPHI fra Jupiter Sciences detaljeret beskrivelse
         
Reserveret
Reserveret
Reserveret
Reserveret    
Alkalizere
 Tilbage til Hovedmenu
 Tilbage Forrige Menu
 
 
INFORMATION:
 Alkalizer DELPHI - ->
 Jupiter Alkalizer ALPHION
 Jupiter Alkalizer MELODY
 Jupiter Alkalizer VENUS
 
 
 
 Filter Biostone 0.1 μm
 Filter Biostone 0.01 μm 
 Original Okinawa Calcium 
 
DETALJERET BESKRIVELSE AF IONIZER / ALKALIZER
Detaljeret beskrivelse af: Model DELPHI
Diamant standarden i undersink vand-ionisere

Indbygget automatisk vandtrykskontrolModel DELPHI - verden mest avancerede ionizerDobbelt automatisk renseanordningPlatin Titanium pladerTitanium net benyttes i DELPHIIndbygget MICOM microcomputer






Verdens mest avancerede vand-ionizer:
 

Forestil dig rent, sundt, velsmagende alkaline vand fra en DELPHI ionizer (plaseret under bordet) i dit hjem . . . . .udviklet og fremstillet af verdens førende producent af ionisere/alkalisere.

Alt hvad du ser, er et elegant armatur på bordet. Du får muligheden - lige ved hånden – for at vælge forskellige niveauer af alkaline vand.

Model Delphi er
verdens mest avancerede vand ioniser. Den er lettere at bruge end alle andre ionisere – blot ét tryk på kontrolpanelet på toppen af ​​vandhanen, for at vælge den type vand, du ønsker.
Den elegante vandhane har et flot LCD-display og giver dig mulighed for at få begge typer vand – alkaline og syre - lige ved vasken.


Super filtrering via Biostone filtreringssystemet
Top ydeevne – det nyeste Mesh Diode Elektrode Teknologi
Uovertruffen holdbarhed – det patenterede DARC
    Rensningssystem eliminerer ophobning af belægninger,
   som i andre ionisere forringer ydeevnen.
Driftssikkerhed i top – støttet af Jupiter Sciences /
   Emco tech, verdens førende indenfor ionisere.
Uovertruffen funktionalitet. Et-tryks operation. Fuld udstyret LCD
   kontrolpanel på vandhanen. Aldrig vente på rengøring.

Teknologisk indsigt i Delphi Ionizer:

Alle Jupiters ionizere/alkalizere gør brug af Mesh Titanium.
En af de ting som Jupiter Science har gjort, for at forbedre de elektrolytiske celler er, at dække de ioniserende plader med
titanium trådnet.
Det forøgede overfladeområde af trådnettet i maskinen, forøger den elektrolytiske potentiale i vandcellerne, hvilket gør ORP (oxidation reduktionspotentiale) langt højere end andre modeller.



Platinum Titanium elektrolytiske celler
Vand Ionisere fra Jupiter Science, omdanner dit postevand (vandhanevand) til sundt, rent, ioniseret alkaline vand. 


Dobbelt Automatisk Omvendt Rensning
DARC-systemet er en automatisk rengøringsanordning, der fuldstændig fjerner kalkaflejringer fra vandionizerens kammer og fra elektroder, hvilket forlænger levetiden selve kammeret.


Automatisk Vandtryksstyring
Vandtrykket kan styres og kontrolleres ved at åbne og lukke for den eksisterende vandhane, men da vandtrykket er forskelligt i hvert område og har hver sit bestemte vandtryk, har Jupiter Science udviklet og tilføjet denne automatiske funktion, for at opretholde et konstant vandtryk.


Micon systemet
Micon Systemet
Micon Systemet er en mikrocomputer, som styrer alle funktioner og sørger for den korrekte pH-værdi af vandet i forhold til hvor stor vandtrykket er.
Det er udstyret med en selv-diagnose og en ”enkelt-berøring” system til alle funktioner.

Hvis der sker en elektrisk overbelastning på grund af vandets kvalitet eller på grund af industrielle forurenende stoffer såsom kviksølv, deaktiverer Micon systemet ioniseringen.


Detaljerede oplysninger om Delphi Vandioniser
Den bedste komplette ”under vasken” alkaline vandioniser på markedet.

YDEEVNE

◊ Du må primært ønske to ting fra en ioniser: rent og sundt vand.
◊ Delphi leverer begge, ved hjælp af den seneste Jupiter Science/Emco teknologi.
◊ Sekundære overvejelser af ydeevnen er holdbarhed - eller hvor længe enheden vil udføre opgaven og være funktionsdygtig.



FILTRERING

Verdens bedste filtre
Delphi benytter det revolutionære
Biostone Filtreringssystem.
Biostone er den mest avancerede ioniseringsfiltrering som er til rådighed i dag, og består af indarbejdet granuleret aktivt kul, calcium og bio keramisk turmalin, hvilket giver dig den højeste grad af filtrering og den nyeste teknologi.



IONISERINGS-STYRKE

Jupiter Science /Emco Tech er den førende producent af vandcelle teknologi i verden.
Delphi giver dig den absolutte højdepunkt af den banebrydende elektrode teknologi.
Delphi anvender de nye "mesh elektroder", der effektivt forøger overfladearealet og ioniseringsstyrken - uden det kræver de store spændinger (v) for at benytte de større plader. Denne teknologiske udvikling forøger effektiviteten og beskytter samtidig elektroden.
Når et tværsnit i et trådnets elektrode undersøges gennem forstørrelse, kan man se, at elektroderne nu er dækket af et super fint net med meget tydelige højdepunkter og dale.
Det er også det galvaniserede platin titanium, som giver den højeste grad af ledningsevne og holdbarhed. Det banebrydende design sikrer, at du får det bedste ORP år ud og år ind.
De nye trådnet giver mulighed for en kompakt størrelse.

Lad dig ikke narre af de producenter, der hævder, at en stor plade er nøglen til ionisering.
Det giver generelt mindre avancerede og sofistikeret teknologi. Forskningen viser, at det ideelle niveau for alkaline drikkevand har en pH mellem 8,5 og 9,5 med en ORP på -250mv.
Vand som har en pH værdi over 10 begynder at tilegne sig en ubehagelig smag, på grund af den stærke koncentration af mineraler. Det vigtige er at drikkevandet har det ideelle alkaliske niveau, som er mellem 8,5 og 9,5 med en god - (negativ ladet) ORP.
Selvfølgelig giver Delphi en høj –ORP på de højere pH-intervaller, men det er også designet til at give dig den bedste ORP på de lavere niveauer af pH – altså de niveauer, som du rent faktisk vil nyde at drikke.


HOLDBARHED

At købe en ioniser er en investering, og du ønsker afgjort at investere fornuftigt.
Elektroderne er en af de afgørende komponenter i en ioniser.
Alle andre enheder på markedet renser via en omvendt polaritet - som stadig giver en vis opbygning af belægninger, hvilket nedsætter effektiviteten af elektroderne.
Delphi leveres med det nye patenterede DARC System (Double Automatic Reverse Cleaning). Dette nye system fjerner fuldstændig mineralopbygning på elektroderne, som sikrer dig mange år med sundt vand.
Ved brug af andre ionisere skal du vente på at ioniseren renses via omvendt polaritet, hvorimod DARC systemet renser mens den ioniserer vandet – så du skal aldrig vente på at maskinen udfører sin rensningsprocedure.
Du behøver slet ikke at tænke på rengøring!
Du vil sikkert også være sikker på at ioniser-firmaet eksisterer mange år efter du har foretaget et køb. Det er et vigtigt punkt. Alene gennem de seneste tre år, er omkring 8 nye fabrikanter kommet på markedet. Fabrikanten Jupiter Sciences / Emco Tech. har 36 års erfaring og har i denne periode leveret uovertrufne ioniser/alkalisere, og sådan vil det også være i tiden fremover.



FUNKTIONALITET

Bekvemmelighed og nyttighed er to primære komponenter af funktionalitet i en ioniser.
Delphi er toppen af disse kategorier!
Delphi er fra starten designet som en ”under sink” model (hvor centralenheden skjules under bordet).
Det har to komponenter: en state of the art ’under sink’ ioniserende enhed og en elegant designet vandhane.
Delphi er lettere at bruge, end alle andre ionisere. Med et let tryk med en finger på kontrol fladen ovenpå vandhanen, vælger du den type vand, du ønsker.
Den elegante vandhane har en flot LCD-display, der viser, hvilken type vandniveau (pH) og ioniseringstype du har valgt.
Den viser også filter liv - minder dig på, når det er tid at skifte filteret. Vandhanen giver dig også mulighed for at få begge vandtyper  - alkaline og acid (syre) - lige ved vasken.
Du kan være forvisset om, at Jupiter Science / Emco Tech giver dig top filtrering og ioniserings ydelse med ultimativ komfort.


Ydelsesfunktioner

Mesh Elektroder - De mest avancerede mesh platin-titanium elektroder i verden - støttet af Jupiter Science / Emco Tech omdømme.
DARC Rengøring – fjerner fuldstændig mineralske aflejringer fra de meget vigtige elektroder – forøger levetiden af din ioniser.
   Det betyder også, at du aldrig behøver at vente på en rengøringscyklus, for at få en drink.
Biostone – Yder en funktionel dobbelt filtrering, herunder den revolutionære 9-trins filtreringssystem, Biostone filtreringssystem.
MICOM elektronik - MICOM styresystemet optimerer pH niveauet og ORP af dit vand, og hjælper med at holde din ioniser i perfekt stand.
Flowkontrol - Delphi har en indbygget flowkontrolventil, som automatisk regulerer vandtrykket gennem din ioniser, for at producere
   den optimale ORP
   på et udvalgt pH niveau.
Calcium Port
- Dette giver dig mulighed for at tilføje ekstra calcium til din ioniser. Det er vigtigt at bemærke, at Delphi er en meget stærk
   ioniserende enhed og kræver ikke brug af ekstra calcium i de fleste områder.   Nogle områder har dog blødt vand eller vand, som har
   et naturligt lavt
   forekomst af calcium og andre mineraler.
   Calciumporten er beregnet til at sætte skub i ioniseringsydeevnen i de områder, hvor dette måtte være nødvendigt.


Funktionsbeskyttelse

Temperatur Luk Ned - Delphi anvender en termisk kontakt i vandcellen for at lukke ioniseringsprocessen, hvis temperaturen i cellen
    bliver for varm. Denne lille, men værdifulde funktion giver dig fred i sindet.
Elektrisk beskyttelse
- Delphi har en glasrørssikring, der vil beskytte det dyre kredsløb i tilfælde af udsving eller bølger i elektriciteten.


Praktiske brugervenlige funktioner

Stemme bekræftelse - Denne funktion fortæller dig hørbart, hvilket type vand du har valgt hver gang du bruger din ioniser.
   Du kan justere lydstyrken, skrue op, ned eller helt slukke for stemmen.
Alkaline og syre niveau indikatorer - Delphi har en LCD-indikator, som numerisk viser niveauet af ioniseringen du har valgt.
   Det har også LCD-ikoner, der viser den typiske brug for en given indstilling.
Filter Liv Indikator
- Delphi giver dig mulighed for at se filteret liv - direkte på vandhanen.
   Den tæller faktisk filter forbruget - det er ikke en timer som på billigere modeller.


Funktionelle egenskaber

◊ pH test kit - Indeholder reagens væske og en pH-værdi farvekort, som kan hjælpe dig med at forstå ioniserens ydeevne, og så du kan være
   sikker på, at du drikker det rette pH niveau.
◊ Installations DVD - Din Delphi leveres med en kort, men meget informativ DVD som viser dig alt hvad du skal vide for at installere, optimere
   og opretholde effektiviteten af ​​dine ioniser.
◊ Brugermanual - Denne smukke og informative manual gør det hele så nemt.
◊ Installations kit - Leveres med alt, hvad du skal bruge for at udføre en standardinstallation.
   Unik eller brugerdefinerede installationer kan kræve ekstra dele og eller adaptere 
 


 

G O D K E N D E L S E R
Medicinsk Godkendelsescertifikat
TÜV-CE Certifikationsgodkendelse
Vand-Analyse af skadelige bakterier
GPM-Elektricitetsgodkendelse
ISO 14001:2004 Certifikation
Test-Certifikation Filter-Mesh
Calcium Granulat Certifikation
ULTRA Fine Filter beskrivelse

BioStone Filter Analyse
 
Copyright 2011-2015 alkaway.dk og ion-life.dk - Layout design af  Poul-Erik Nielsen, Sc.D., Denmark
Site Spotlight
 
KØB  ONLINE:


 VÆLG  IONIZER:

  model DELPHI

 ◊ model ALPHION

 ◊ model MEDOLY

 ◊ model VENUS

 VÆLG  FILTER:

  0.1 micron (.1 μm)

 ◊ 0.01 micron (.01 μm)